top of page

Into the studio

Personal branding photoshoot

Duik samen met mij de studio in en doe waar jij misschien al maanden tegenaan zit te hikken. Stel je eens voor dat je in slechts één middag voldoende content schiet waar je niet alleen jouw website met één passende stijl kunt vullen maar waarbij je ook nog eens jouw unieke beelden kan inzetten op jouw social media en advertenties.  Want geloof mij, dit worden foto's die jij niet onder stoelen en banken wil schuiven!

Slaaplekkerder_Atelier-Oost_Francesstefanie-52.jpg

Jouw verhaal

Elk persoon of bedrijf heeft haar eigen verhaal waar bezoekers naar opzoek gaan. De kracht van een uniek beeld wil nog wel eens onderschat worden.

Maar ga nu eens na wat jou als eerste aanspreekt wanneer je een website bezoekt. Is het de luxueuze stijl die jou op dat moment aanspreekt of misschien wel de rust die iemand uitstraalt. Je zult merken dat beelden jou zullen helpen in jouw zoektocht van dat moment in je leven die je net dat extra zetje geven.

Mijn expertise

Nadat we een telefonisch kennismakingsgesprek hebben waarbij je mij hebt verteld over jouw grootste dromen als ondernemer, je passie en hetgeen dat jou onderscheid van de rest, gaan we samen opzoek naar een passende locatie. Met jouw kernwoorden zal ik tijdens dit proces een adviserende rol aannemen waarbij ik jou het beste tot je recht zal laten komen.

 

Naast locatie, zijn kleding, kleuren en en de tools die je tijdens de shoot wil inzetten van groot belang. Geen poespas en straight forward in de camera kijken of juist onder het genot van een kop koffie in alledaagse kleding om de drempel voor klanten te verlagen. Op basis van jouw wensen maak ik een handig document waarbij ik je van A tot Z laat voorbereiden zodat je fotoshoot als een ontspannende dag zal ervaring. 

bottom of page