top of page
Papier Textuur

Personal Branding photography

Elk persoon of bedrijf heeft haar eigen verhaal. De kracht van unieke beelden wil nog wel eens onderschat worden. Maar ga nu eens na wat jou als eerste aanspreekt wanneer je een website bezoekt. Is het de luxueuze stijl die jou op dat moment aanspreekt of misschien juist de rust die iemand uitstraalt? Je zult merken dat beelden jou zullen helpen in in de keuzes die je op dat moment in je leven zoekt.

Duik samen met mij de studio in en doe waar jij misschien al maanden tegenaan zit te hikken. Stel je eens voor, in slechts één middag content schieten voor misschien wel de komende jaren. En waar je niet alleen jouw website met één passende stijl kunt vullen maar waarbij je ook nog eens jouw unieke beelden kan inzetten op social media en advertenties. 

Nadat we een telefonisch kennismakingsgesprek hebben waarbij je mij hebt verteld over jouw grootste dromen als ondernemer, je passie en hetgeen dat jou onderscheid van de rest, gaan we samen opzoek naar een passende locatie. Met jouw kernwoorden zal ik tijdens dit proces een adviserende rol aannemen waarbij ik jou het beste tot je recht zal laten komen.

Naast locatie, zijn kleding, kleuren en en de tools die je tijdens de shoot wil inzetten van groot belang. Geen poespas en straight forward in de camera kijken of juist onder het genot van een kop koffie in alledaagse kleding om de drempel voor klanten te verlagen. Op basis van jouw wensen maak ik een handig document waarbij ik je van A tot Z laat voorbereiden zodat je fotoshoot als een ontspannende dag zal ervaring. 

DGB-Aarti_Francesstefanie-10.jpg
20230310_Food-for-Skin_Studio.Fraai-19.jpg
20230310_Food-for-Skin_Studio.Fraai-8.jpg
bottom of page