top of page
20231214_Sheling-Cynthia_Francesstefanie-27_edited.jpg

Personal Branding fotoshoot

Investeren in een Personal Branding Fotoshoot begint een steeds serieuzere vorm aan te nemen als het gaat om brand identiteit. Wil je een unique selling point creëren? Ga verder waar andere stoppen en geef mensen een kijkje achter de schermen van jouw onderneming. 

 

Jouw klanten willen meer, zij willen zich kunnen identificeren met jouw brand. Laat zien wie er achter het bedrijf zit. Creëer een lifestyle, laat hen inspireren. Zorg voor openheid, transparantie en personality.

Benieuwd hoe de fotoshoot in zijn werk gaat en waar ik als fotograaf op let?Ik neem je graag mee in hoe een fotoshoot met mij eruit ziet. 

Plan een online gesprek

Francesstefanie

Intake gesprek

30 min

Wil je mij boeken voor om een Personal Branding Fotoshoot? Nadat we elkaar per mail hebben gesproken, kan je hier jouw digitale intake inplannen. Tijdens de digitale intake zullen we al jouw wensen met elkaar doornemen. We bespreken wat er nodig is om jouw shoot tot een succes te laten verlopen en stellen de datum vast.

* Op dit moment is de online agenda tijdelijk gesloten en zal ik weer nieuwe timeslots aanbieden per mei 2024.

01

Kennismakingsgesprek 

We starten met een telefonische intake waarbij we al jouw wensen met elkaar zullen doornemen. Je vertelt mij waarom je kiest voor professionele fotografie en hoe foto's een bijdrage zullen leveren op het verhaal achter jouw bedrijf. Daarnaast zal ik je vragen welke extra opties voor jou van toepassing zullen zijn zoals het vinden van een passende locatie, visagie, het eventueel combineren van een passende videografie etc. 

02

Moodboard

Nadat we elkaar telefonisch hebben gesproken en gezamenlijk tot een definitieve datum zijn gekomen, is het tijd om de shoot te gaan visualiseren. Een prettig hulpmiddel hierbij is Pinterest, waarbij je gemakkelijk en snel een moodboard kunt samenstellen met inspirerende beelden die jou aanspreken. Vind je dit lastig en geef je het liever uit handen? Bespreek het met mij en geef in woorden weer hoe jij het voor je ziet.

03

Draaiboek + tips & tricks

We komen steeds dichterbij de fotoshoot, maar voordat het zover is voorzie ik jou van een op maat gemaakte callsheet van de dag. We kunnen ons hier strak aan houden of als checklist gebruiken om op de dag zelf niets over het hoofd te zien. Daarnaast geef ik je een hand-out met handige tips en tricks. Op die manier zorg ik ervoor dat je volledig ontspannend naar deze dag kunt toewerken zonder last minute stress. 

04

De fotoshoot

Het is zover, de grote dag is aangebroken. It's your time to shine!  Alles is tot in de puntjes verzorgd en in de meeste gevallen arriveer je samen met jouw visagiste ruim voor aanvang van de fotoshoot, om je lekker te laten pamperen. Tijdens de fotoshoot zal ik je nog voorzien van allerlei passende coaching tips om je volledig op je gemak te stellen. Ik help met de nodige ontspanning waar nodig, stel je op je gemak en deel genoeg pose-ideeën zodat je precies weet wat je moet doen. Genoeg tools om je op de dag te laten leiden en er plezier in te krijgen. 

05

Selectie

Binnen 3 werkdagen voorzie ik jou van een grove selectie beelden, waarin ik jou de ruimte geef om jouw persoonlijke selectie aan mij door te geven.

Op het moment dat ik de selectie heb ontvangen begint de nabewerking. De nabewerking bestaat o.a. uit de uitsnede van de foto, lichtcorrectie, witbalans, kleurcorrectie, contrast, retoucheren etc. Binnen twee weken ontvang je de definitieve beelden inclusief bewerking en kan het delen van de nieuwe beelden beginnen!

Interesse is de fotodagen?

Om zorg uit handen te nemen van veel ondernemers, organiseer ik aantal keer per jaar Personal Branding Shoots in verschillende daglicht studio's in en rondom Amsterdam.  

Op de fotodagen geef ik ondernemers de mogelijkheid om snel en gemakkelijk meerdere foto's te laten maken in verschillende settings. Alle zorgen worden uit handen genomen. Denk aan het vinden van de juiste locatie, visagie, hulp bij het samenstellen van outfits en persoonlijke coaching op de dag zelf.  

 

Meer informatie over hoe en wanneer de fotodagen zullen plaatsvinden? Laat dan even iets horen per mail of stuur een bericht via het invulformulier

Naast deze fotodagen ben je natuurlijk vrij om mij te benaderen voor een fotoshoot die je op maat wil laten samenstellen.

Contact

Wil je in contact komen om een fotoshoot in te plannen, mijn beschikbaarheid checken, of heb je andere vragen? Mail, bel of whatsapp gerust. Of ga naar de contactpagina en vul het online formulier in. 

bottom of page