top of page

Werk met mij

Als High End fotografe in de zakelijke markt, help ik ondernemers het verhaal achter hun brand te vertellen door middel van sterke beelden. Wil je een unique selling point creëren? Ga verder waar andere stoppen en geef mensen een kijkje achter de schermen van jouw onderneming. 

 

Bied jouw klanten meer, laat hen identificeren met jouw brand. Creëer een lifestyle, laat hen inspireren. Vertel het unieke verhaal dat achter jouw onderneming schuilgaat. Maak het team achter het product of dienst zichtbaar. Zorg voor openheid, transparantie.

Benieuwd hoe de fotoshoot in zijn werk gaat en waar ik als fotograaf op let?Ik neem je graag mee in hoe een fotoshoot met mij eruit ziet. 

Samen duiken we het proces in waarbij conceptuele ideeën worden uitgewerkt. We zorgen ervoor dat alles van te voren goed besproken is zodat jouw brand er tijdens de fotoshoot piekfijn uitziet. 

01

Kennismakingsgesprek 

We starten met een telefonische intake waarbij we al jouw wensen met elkaar zullen doornemen. Je vertelt mij waarom je kiest voor professionele fotografie en hoe foto's een bijdrage zullen leveren op het verhaal achter jouw bedrijf. Daarnaast zal ik je vragen welke extra opties voor jou van toepassing zullen zijn zoals het vinden van een passende locatie, het eventueel verbinden met een videografe etc. 

02

Moodboard

Nadat we elkaar telefonisch hebben gesproken en gezamenlijk tot een definitieve datum zijn gekomen, is het tijd om de shoot te gaan visualiseren. Een prettig hulpmiddel hierbij is Pinterest, waarbij je gemakkelijk en snel een moodboard kunt samenstellen met inspirerende beelden die jou aanspreken. Vind je dit lastig en geef je het liever uit handen? Bespreek het met mij en geef in woorden weer hoe jij het voor je ziet.

03

Draaiboek + tips & tricks

We komen steeds dichterbij de fotoshoot, maar voordat het zover is voorzie ik jou van een op maat gemaakte callsheet van de dag. We kunnen ons hier strak aan houden of als checklist gebruiken om op de dag zelf niets over het hoofd te zien. Daarnaast geef ik je een hand-out met handige tips en tricks. Op die manier zorg ik ervoor dat je volledig ontspannen naar deze dag kunt toewerken zonder last minute stress. 

04

De fotoshoot

Het is zover, de grote dag is aangebroken. Alles is tot in de puntjes verzorgd en iedereen is voldoende gebriefd. Tijdens de fotoshoot zal je mij in uiterste concentratie aan het werk zien. Ik pas styling tips toe en zie geen detail over het hoofd. In stel eventuele modellen op zijn of haar gemak voorzie hen van passende coaching tips zodat iedereen precies weet wat er van hen verwacht wordt. Genoeg tools om je op de dag te laten leiden en er plezier in te krijgen. 

05

Selectie

Binnen 3 werkdagen voorzie ik jou van een grove selectie beelden, waarin ik de ruimte geef om jouw persoonlijke selectie aan mij door te geven.

Op het moment dat ik de selectie heb ontvangen begint de nabewerking. De nabewerking bestaat o.a. uit de uitsnede van de foto, lichtcorrectie, witbalans, kleurcorrectie, contrast, retoucheren etc. Binnen twee weken ontvang je de definitieve beelden inclusief bewerking en kan het delen van de nieuwe beelden beginnen!

Contact

Wil je in contact komen om een fotoshoot in te plannen, mijn beschikbaarheid checken, of heb je andere vragen? Mail, bel of whatsapp gerust. 

06-48685604

bottom of page